"Onların yüzü daima gülsün diye"

Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri tarafından hazırlanan yılsonu programında konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Çocuk Kulüpleri’nde bu yıl 5 binin üzerinde öğrencimiz eğitim gördü. Bütün bir yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulüpleri’nde eğitimler Yıl Sonu Şenliği ile sona erdi. SGM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şube müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. 

Duygu Dolu Anlar
Çocuk Kulüpleri bünyesinde bir yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin resim ve el işi çalışmalarından oluşan serginin gezilmesiyle başlayan program drama gösterisi ile devam etti. Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri öğrencilerinin mülteci çocuklara yazdığı mektupların okunması sırasında ise duygu dolu anlar yaşandı.

Mülteci Çocuklara Mektup
Programda SGM Çocuk Kulüpleri hakkında konuşma yapan Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri olarak bu binada 2. yıl etkinliğini sizlerin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Çocuk Kulüpleri’nde bu yıl 5 binin üzerinde öğrencimiz eğitim gördü. Bütün bir yıl boyunca vermiş olduğunuz desteklerden dolayı siz velilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Hediyeler Verildi
Yüce, “Bu güzel etkinlikleri bizlere hazırlayan başta öğretmenlerimize, Sosyal Gelişim Merkezi personellerimize, siz değerli velilerimize, siz öğrencilerimize ve en çokta bize bu imkânları sağlayan bu fırsatı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Programın devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]