Onları kitaplar buluşturdu

Aykut Yiğit Ortaokulu Öğrencileri “ Bir Kitapta Sen Getir” Kampanyasında topladıkları kitapları Kardeş Okul Taraklı Atatürk İlkokulu’nda kardeşlerine dağıttılar.

Aykut Yiğit Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Sarı, Sosyal Bilimler Öğretmeni Ayşe Bağış rehberliğinde Stajyer Öğretmenler Zeynep Mor,  Kadriye Gözüyukarı, GözdeTaşkaldıran , Nimet Yılmaz ve 6-G sınıfı öğrencileri başta olmak üzere tüm okul öğrencilerinin katılımı ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında  “Kardeş okul” olarak seçtikleri Taraklı Atatürk İlkokulu öğrencilerine  kitap yardımında bulundular.

25 Mayıs 2016 gününü Taraklıdaki kardeşleriyle buluşma günü olarak seçen öğrenciler, güne Ali Fuat Cebesoy Kuva- i Milliye Müzesini gezerek başladılar. Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Cebesoy’un kabri başında dua eden öğrenciler daha sonra Osmanlı Yadigarı Tarihi Yıldırım  Bayezıt Köprüsünü gezdiler. Öğle saatlerinde Taraklı’da kardeşleriyle buluşan öğrenciler yanlarında götürdükleri hikaye kitaplarını Atatürk İlkokulu öğrencilerine dağıttılar.

Öğretmenleri nezaretinde Taraklı’yı da gezen öğrenciler Tarihi Taraklı evlerini ve konakları gezerek Taraklı’yı tanıma fırsatı da buldular.

Okul Müdürü Muhterem Altın , okulda yürütülen sosyal sorumluluk çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek çalışmaya rehberlik eden öğretmenlere ve öğrencilere yaptıkları anlamlı etkinlik için teşekkür etti.

Proje içerisinde yer alan öğretmen ve öğrenciler de ileri ki yıllarda birlik ve beraberlik adına benzer projeler ile Aykut Yiğit Ortaokulunun adını duyuracaklarını belirterek,  ulaşım desteği veren Sakarya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]