Okul alışverişleri, Agora'da kazandırdı

Okulların açılmasını az bir süre kala, eğitim-öğretim yılının başlayacak olmasının tatlı telaşı Agora Alışveriş Merkezi’nde yaşandı. Hem veliler hem de çocuklar için özel kampanya ve etkinlikler okulların açılışından önce herkesin yüzünü güldürdü. Alışverişe ayrı keyif katan Kazan Çarkı’nda çocuklar okul öncesi kırtasiye malzemelerinin sahibi oldular.

Okula Dönüş etkinlikleri kapsamında 16-17-18 Eylül tarihlerinde saat 13.00-18.00 arasında tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde minik ziyaretçiler Kazan Çarkı’nı çevirerek muhteşem kırtasiye malzemelerinin sahibi oldular. Boş olmayan Kazan Çarkını çeviren163 kişi birbirinden güzel okul öncesi hediyeleri, kırtasiye malzemeleri ve daha birçok sürpriz hediyeler kazandılar. Alışverişlere farklı bir heyecan katan Kazan Çarkı Kampanyası’na katılabilmek için ziyaretçilerin tek seferde yapmış oldukları alışverişin faturasını Danışma Noktası’na götürerek çarkı çevirmeye hak kazandılar.

Kazan Çarkı’nda okul çantasından kuru boyaya, sulu boyadan, defter kalem setlerine, sinema biletinden ve Agora Eğlence Merkezi oyun kartına kadar daha onlarca hediye verildi.

Agora Çocuk Kulübü Okul Öncesinde de Dopdoluydu

Her Cumartesi ve Pazar gerçekleşen eğitici ve eğlenceli atölye çalışmaları ile çocukların ve ailelerin vazgeçilmezi haline gelen Agora Çocuk Kulübü,  16-17-18 Eylül tarihlerinde de saat 13.00-18.00 arasında Agora Alışveriş Merkezi 1. Kat etkinlik alanında miniklerle buluştu.

Agora Çocuk Kulübünde okulların açılmasından önce, 16 Eylül’de Dans, Drama, Karaoke etkinlikleri, 17 Eylül’de Defter Kapağı Tasarımı Atölyesi ve 18 Eylül’de de Kitap Ayracı Yapım Atölyesi gerçekleşti. Okul öncesi heyecanı yaşayan çocuklar, eğitmenler eşliğinde eğitici atölyelerde çalışmalar yapıp, okul hazırlıklarını tamamladılar.  Eğlenirken öğrendikleri Agora Çocuk Kulübü, her zaman olduğu gibi muhteşem etkinlikleri ile yoğun ilgi topladı.
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; tüm çocuklara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Noyan; yeni dönemde de eğlendirirken öğreten aktivitelere devam edecekleri müjdesini vererek, ailelerin yoğun ilgisinden dolayı teşekkürlerini iletti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]