Oktay Kaynarca Sapanca'ya geldi

Sapanca Sinan Göksun İlkokulu sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerini ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile buluşturdu. Miniklerin ilgi odağı olan ünlü oyuncu bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

Sinan Göksun İlkokulu Erdoğan Sermet Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Çiğdem Ayanoğlu ve Seyfettin Kaymakçı, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı İsa Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Emil, Mümin Kamil Pir ve Ayşe Kösemen, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞMEMELİ

Okulun Drama Egzersiz Grubu ile söyleşi yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, tiyatro eğitiminin önemi hakkında minik öğrencilere bilgi verdi. Konuşmasında dramanın önemine dikkat çeken Oktay Kaynarca, eğitim sisteminin sürekli değişmesinden yakınarak, “Her ne olursa olsun eğitim sistemi sabit kalmalı. Her iktidar partisi döneminde eğitim sisteminin değişmesi öğrenciler üzerinde olumsuzluk yaratıyor. Eğer bir gün Milli Eğitim Bakanımız ile karşı karşıya gelirsem bu konuda kendisinden bir istekte bulunacağım” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Söyleşinin ardından Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı İsa Sezer tarafından ünlü oyuncu Kaynarca’ya plaket ve çiçek takdim edildi. Ünlü oyuncunun Sinan Göksun İlkokulu’na gelmesine vesile olan Sapancalı hayırsever işadamı Adil Köseoğlu’na da, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Kaymakçı ve okul öğrencilerine tatlı dağıtan işadamı Muharrem Şahin’e de Şube Müdür Yardımcısı Çiğdem Ayanoğlu birer teşekkür plaketi ve çiçek sundu. Okula katkılarını esirgemeyen işadamı Riad Issa’ya da teşekkür plaketini Belediye Meclis Üyesi Cengiz Emil verdi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Öte yandan, Adil Köseoğlu Mevlit Kandili dolayısı ile tüm öğrenci ve davetlilere yemek, işadamı Muharrem Şahin de tatlı ikramında bulundu. Yemeğin ardından Ünlü oyuncu okulu gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Daha sonra Öğretmenler Odası’nda okul yöneticileri ile kahve içip sohbet eden Kaynarca, minik hayranlarının fotoğraf çekilme isteğini yerine getirdi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]