Öğrenciler için yaz okulu kayıtları başlıyor

Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Okulu kayıtları 2 Temmuz'da başlayacak.

İki gün boyunca süren tanıtım günlerinde, çocuklar ve aileleri Serdivan Çocuk Akademisi’ni ziyaret ederek 19 farklı branştaki kulüp hakkında, her dersin kendi eğitmeninden bilgi alma fırsatı bularak çeşitli uygulamaları inceledi.

Önce Uygulama Sonra Kayıt

Birbirinden farklı içerikteki atölye çalışmalarını hem görme hem uygulama fırsatı bulan minik öğrenciler, ilgileri doğrultusunda istedikleri kulüplere kayıt yaptırdılar.

Şenlik havasında geçen tanıtım günleri boyunca kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler çeşitli müzik aletlerini çaldı, birbirinden farklı oyunları oynadı ve bu uygulamalar sonucunda 6 hafta boyunca almak istedikleri eğitim ve eğlence faaliyetlerine karar verdiler.

500 Öğrenciden 1500 Kayıt Alındı

Serdivan Çocuk Akademisi’nden yapılan açıklamaya göre; kulüp faaliyetlerini yerinde uygulayarak karar verme imkanı bulan öğrencilerin heyecanlı oldukları ifade edilirken 2 gün süren tanıtım günleri kapsamında 500 öğrencinin her birinden üç kulüp faaliyeti olmak üzere 1500 kayıt alındığı belirtildi.

Kayıtlar Devam Ediyor

Açıklamada; 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak Yaz Okulu için kayıtların devam ettiği ve başvuruda bulunmak isteyen öğrenci ve velilerin Serdivan Belediye hizmet binası yanındaki Çocuk Akademisi’ne gelmelerinin yeterli olduğu ifade edildi

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]