Oğlunun doğum gününde hayatını kaybetti

Sakarya'da yaşayan 45 yaşındaki Cem Tantan 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Sapanca'da ikamet eden bir çocuk babası Cem Tantan'a 3.5 yıl önce gittiği hastanede kalp yetmezliği teşhisi kondu. Tantan'a o dönemde tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp pili takıldı. 3 yıldır kalp pili ile yaşayan Tantan yine Kartal'daki hastanede, geçtiğimiz 14 Şubat'ta kalp nakli için ameliyat masasına yattı. Yapılan ameliyat ile Tantan'a kalp nakli yapıldı ama talihsiz adam yoğun bakımdan çıkamadı.

13 gün boyunca yoğun bakımda tutulan Cem Tantan, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. İlaç mümessilliği yapan ve çevresindekiler tarafından çok sevilen Tantan'ın ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Cem Tantan'ın, 1 yaşındaki oğlu Eymen Tantan'ın doğum gününde vefat etmesi acıyı bir kat daha artırdı.

Abisinin vefatıyla ilgili SakaryaRehberim.com'a konuşan Alpaslan Tantan, "Abim hayat dolu bir insandı. İnanılmaz bir yaşam hikayesi vardı. Çevresindekiler abimi çok severdi. Oğlunun  doğum gününde hayatını kaybetti. Kalp piliyle yaşıyordu. Ameliyata gülerek girdi ama maalesef yoğun bakımdan cenazesi çıktı. Çok üzgünüz" dedi.

Cem Tantan'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sapanca Cami Cedid Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]