O yayladaki Kuran Kursu'nda ilginç olay

Akyazı ilçesi Acelle Yaylasında uzun yıllardır hizmet veren Cami ve Kuran Kursu yaz kurslarının erken tatil edilmesi sonrası sessizliğe bürünürken gün boyu yaylaya gelen misafirlere kapısı açık hizmet veriyor.

Kuran Kursu hafta sonu ilginç bir olaya sahne oldu. Hafta sonu camiye gelen bir vatandaş namaz kıldıktan sonra kağıda bir not yazarak camiden ayrıldı. Abdest ve namaz görevini yerine getiren bir vatandaş dağın bir ucunda bu hizmeti sunanlara teşekkür etmek ve bir nebzede destek olmak amacıyla kağıda şu notları yazarak para bıraktı ”Bağış için bırakılmıştır Allah razı olsun İstanbul’dan sevgilerle” yazarak giriş kapısına bıraktı.

Namaz vakti fark ettiği notu görünce duygulanan camide görevli vekil imam ”İsmini bilmediğimiz misafirimize teşekkür ederiz. Burası yıllardır müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yaz aylarında hizmet veriyor. Her yaz ayında burada yüzlerce öğrenci Kuran-ı Kerim ve dini eğitim alıyor. Bir kağıda yazarak teşekkür etmesi bizi son derece mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun“ dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]