O kreşin sahibi haksız iddialara dayanamadı

Adapazarı'ndaki kreşlerinde bir çocuğa şiddet uygulandığının iddia edilmesi üzerine, söylenenleri kesinlikle kabul etmeyerek iftira atıldığını söyleyen kreş sahibi, ''ben hiçbir çocuğa şiddet uygulamadım, uygulamam'' diyerek Yavuz Sultan Selim köprüsüne çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Adapazarı'nda özel bir kreşte şiddet uygulandığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde haksız iddiayla ilgili bazı televizyon programlarına katılan kreş sahibi Z.G. dün İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne çıkarak 'adalet için buradayım' diyerek intihar girişiminde bulundu. Köprü korkuluklarına çıkan kadın, sahibi olduğu eğitim kurumunda hiçbir çocuğa zarar vermediğini söyleyerek:

"Ben hiçbir çocuğa zarar vermedim. Ben çocuğumu öpmeden yatmam, bu akşam benim çocuğum beni öpmeden yattı. Gerekirse atarım kendimi. Ben yapmadım, bunu açığa kavuşturmak için gerçeğe ihtiyacım var. Bu kadar basit değil her şey, gerçek bu kadar basit değil. Bu iş çözülene kadar buradan ayrılmaya niyetim yok. Çocuğum için, herkes için, adalet için buradayım." dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]