O ilçeye 9 milyon liralık yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Pamukova’da 9 milyon liralık içme suyu yatırımı gerçekleştiriyor.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da devam eden içmesuyu hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı. Bölgede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Keleş, “Sakarya’nın tüm ilçelerini sağlam altyapı ve temiz, kaliteli içmesuyu ile buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pamukova’ya 9 milyon liralık yatırımımızla 80 kilometrelik içmesuyu hattı ve içmesuyu depoları inşa ediyoruz. Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Pamukova’nın içmesuyunda uzun yıllar sorun yaşanmayacak” diye konuştu.

45 Kilometrelik Hat Tamam


Ekiplerin farklı bölgelerde çalışmalarına devam ettiğini de belirten Rüstem Keleş, ”Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dâhil olan tüm ilçelerimizde içmesuyu konusunda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Pamukova’da başlattığımız çalışmalarımız kapsamında 80 kilometrelik içmesuyu hattının 45 kilometrelik kısmı tamamlandı. İnşallah ilçemizde başlattığımız içmesuyu hattı inşa çalışmalarının sona ermesiyle bölgede yaşayan hemşerilerimiz uzun yıllar içmesuyunda sorun yaşamayacaklar. Ekiplerimiz farklı noktalarda gerek içmesuyu deposu gerekse içmesuyu hattı inşa çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. İnşallah bölgedeki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]