O hırsız yine iş başındaydı!

Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih camiine son 3 ayda 3 kez giren hırsız cami cemaatini ve imamı tedirgin etmeye devam ediyor

Edinilen Bilgilere göre Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih camiinde Eylül, Ekim ve son olarak bugün sabah saatlerinde giren hırsız güvenlik kameralarına aldırış etmeden, sadaka kutularını inceleyerek, içlerinde para olup olmadığına baktı. Telefonun ışığıyla sadaka kutularının içine bakan hırsız, yüksek meblağda paranın olmadığını anlayınca, gözünü cami imam hatibinin odasına dikti. Hırsız elinde bulunan levyeyle odanın kapını zorlayarak içeri girdi. Odada değerli eşya arayan hırsız umduğunu bulamayınca geldiği kapıdan çıkarak motosikleti ile uzaklaştı.

Cami imam hatibi artık düzenli olarak gelen hırsız için geldiği tarih ve saatleri not alıyor. Kuzuluk Fatih Cami imam hatibinin aldığı notlarda hırsızın camiye sabah saatlerinde girmesi ve ayın son günleri olması dikkat çekti.
 
Cami imam hatibi Süleyman Şahin ‘’Kameralara aldırış etmeyen hırsız eline kolunu sallayarak her ay camiye uğrayarak sadaka kutularını kontrol ediyor. Saka kutusunun kenarlarını cami cemaatinden arkadaşlarla kaynak yaptırdık. Her gün düzenli olarak sadaka kutusu boşaltıyoruz, hırsıza bir ay önceki geldiğinde bu işleri bırakırsa ona iş bulacağıma söz vermiştim ancak bu sözlerimizde fayda etmedi. Kolluk kuvvetlerimizin biran önce hırsızı yakalayarak adalete teslim edilmesini istiyoruz dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]