O görüntüler hayvanseverleri harekete geçirdi

Adapazarı'nda sığınmacı iki çocuğun kedilere yaptıkları eziyetin görüntülerini internette yayılmasının ardından hayvanseverleri harekete geçirdi.

İki çocuğun kedileri bir top gibi sağa sola fırlattığı görüntüler, bir komşuları tarafından çekilerek internette paylaşıldı. Görüntüleri izleyen hayvansever Sevgi Başaran ve Adapazarı Hayvan Barınağı personellerinden Fırat Budak, Adapazarı Belediyesi Zabıta ekipleriyle gittikleri evde kedileri çocukların sakladığı yerden aldı.

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a açıklamalarda bulunan Fırat Budak, "Görüntüleri izledikten sonra zabıta ekiplerine haber verdik. Adapazarı Belediyesi Zabıta ekipleri hemen geldi. O eve gittik. Bizi karşılarında görünce çok korktular. Muhtemelen ailenin haberi yoktu. Aileye söylediğimiz zaman çocuklarına kızdılar. Kedileri sorduğumuzda çocuklar bizi bodrum kata götürdü. Kedileri merdivenin altında bulduk. Zabıta ekipleri aileye güzel bir şekilde uyarıda bulundu. Zaten çok korktukları için bir cezai işlem uygulanmadı. Kurtarılan kediler bakım altına alındı" dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]