Nostaljik LED ekrandan evlilik teklifi yaptı

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde spor antrenörlüğü yapan Tugay Sağlam, 10 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı İpek Kadanalı'ya nostaljik LED ekrandan evlilik teklifinde bulundu.

Sakarya'da bir okulda spor antrenörlüğü yapan 27 yaşındaki Tugay Sağlam, 10 yıldır birlikte olduğu bir fabrikada muhasebeci olan kız arkadaşı 27 yaşındaki İpek Kadanalı'ya sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Turgay Sağlam, organizasyonlar için hazırlanan üzerinde LED ekranın bulunduğu 1974 model bir minibüsü köprünün üzerine getirtti. LED ekrana 'Benimle evlenir misin?' yazısı yansıtıldı. Turgay Sağlam'ın arkadaş grubu köprü üzerinde tüm hazırlıkları yaparak araçtaki ses sisteminden teklif için hazırlanan şarkıyı açtı. Yoldan geçen vatandaşlar minibüsteki yazıyı görünce organizasyona alkışlarla destek verdi. Gençler ellerine aldıkları meşalelerle köprüde baştan sona kadar sırayla dizildi.

Genç çift köprüye otomobille giriş yaptığı sırada gençler meşaleleri yakarak araçtaki müziğin sesini açtı. Ekrandaki yazıyı gören İpek Kadanalı araçtan indikten sonra yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamadı. Kendisine uzatılan çiçeği alan Kadanalı, erkek arkadaşının parmağına yüzüğü takmasından sonra yapılan teklife 'Evet' diye cevap verdi. Gencin arkadaşları çiftin mutluluğunu alkışlarla kutladı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]