"Nerdesin Birader" dizisinde Sakaryalı iki oyuncu

Ekranların yeni dizisi Nerdesin Birader dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli ve neşeli isimler yer alıyor. Kadroda iki de Sakaryalı var.

Yapımcılığını Filmevi Yapım Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı ‘Nerdesin Birader?’ 8 Kasım Çarşamba akşamı ekran macerasına başladı. Fox TV de yayınlanan Komedi türündeki Nerdesin Birader, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktörün bir dizi talihsizlik sonucu komiser olan ikizinin yerine geçmesini anlatıyor. İlginç senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Nerdesin Birader’in ikizlerini Sakaryalı Timur Acar canlandırıyor. Timur Acar'ın canlandırdığı karakterin masasındaki Sakaryaspor bardağı ise dikkat çekti.

Dizide Sakaryalı bir oyuncu daha

Nerdesin Birader dizisinde Ece karakterini Sakaryalı genç oyuncu Dilan Telkök canlandırmaktadır.
 
Dilan Telkök kimdir?
 
Dilan Telkök 16 Eylül 1995 yılında Sakarya'da dünyaya gelmiştir. 2001 yılında ailesi ile birlikte Hollanda'ya giden Dilan Telkök burada bir süre yaşadıktan sonra ilk ve orta öğrenimini tamamlamak üzere Belçika'ya gitmiştir. Dilan Telkök'ün ayrıca Belçika vatandaşlığı da bulunmaktadır. 

Belçika'dan Türkiye'ye döndükten sonra eğitimine burada devam eden Dilan Telkök, Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirmiştir. Almanca, İngilizce ve Flamenkçe dillerini konuşabilmektedir. 
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]