Necmettin Erbakan Sakarya'da anılacak

Saadet Partisi Sakarya İl Gençlik Kolları, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı için hazırlıklarına hızla devam ediyor.

 

Pazar günü toplantıda bir araya gelen Genç Saadet, hocasını anmak için ummalı bir çalışmaya girdi. Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Er, ‘Bizim, hocamıza her şeyden önce bir vefa borcumuz var. Böyle bir program yaparak onu unutmadığımızı ve her daim onun bize gösterdiği Milli Görüş yolunda dimdik durduğumuzu göstermek istedik.’ diye konuştu.

 

Programın içeriği hakkında da bilgi veren Başkan Er ‘Anma programı olarak bu kapsamda bir çalışmaya Türkiye’de ilk kez Sakarya Gençlik Kolları olarak biz imza atıyoruz. ‘Erbakan’ın Özelleri’ adı altında Perşembe günü saat 19.26’da gerçekleşecek programa konuşmacı olarak hocamızın en yakınındaki üç ismi davet etmiş bulunuyoruz. Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman, Özel Kalem Müdürü Yardımcısı İbrahim Titiz ve Osman Akgün, Erbakan’ın en yakınındaki insanlardı. Biz de bu programla hocamızı en yakınlarından dinlemeyi amaçlıyoruz.’ dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]