Mustafa İsen'inin katılımı ile istişare toplatısı yapıldı

Milletvekili Mustafa İsen;

“SakaryaGİAD’da şehrimizin geleceği olan genç iş insanlarını bir arada görmek beni mutlu etti”

Sakarya GİAD üye istişare toplantısı sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa İsen’in katılımı ile Ramada Otel’de gerçekleşti.  

Sakarya GİAD tarafından sıklıkla düzenlenen ve üyeler arasında iletişimin gelişmesine katkı sağlamanın amaçlandığı ve güncel konularda da istişarelerin yapıldığı toplantıların 3.’sü Ramada Otel’de milletvekilimiz sayın Mustafa İsen’in katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya üyeler yoğun ilgi gösterirken, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayabilecek hususlarda da değerlendirmeler yapıldı.

Düzenlenen kahvaltı organizasyonunun açılış konuşmasını yapan Sakarya GİAD başkanı Gökhan Korkmaz, iş camiasından temsilcilerini bir araya toplayan dernekleri ile önemli bir birlikteliğe imza attıklarını vurgularken, üyelerinin sosyal ve ticari alanda gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini vurguladı. Başkan Korkmaz, ‘ Sayın vekilimiz tecrübesi ve bilgi donanımı ile biz gençlere ışık tutuyor. Bugün bölgemiz turizmini nasıl artırabiliriz, Yurtdışı iş bağlantıları ile hangi bölgelerde ve nasıl ticaretimizi geliştirebiliriz gibi bir çok hususta görüş ve önerilerini alacağız’’ dedi. Ayrıca Sakarya GİAD olarak sürdürdükleri çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Korkmaz, Sakarya GİAD’ ın Doğu Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinde etkin bir dernek olması adına yol haritalarını anlattı.
Programda konuşma yapan Sakarya milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen öncelikle konuşmasına başlamadan tek tek tüm üyeler ile tanıştı.  Bir çok farklı sektörden üye ile bir araya gelmemenin memnuniyetini dile getirirken sözlerine şöyle devam etti. ‘ Ülkemiz coğrafi konumu ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış önemli bir lokasyondadır. Birçok dünya ülkesinin son 10 yılında gerçekleştirdiği yatırımlara bakıldığında, Türkiye’nin aldığı yol ortadadır. Gerçekleşen yatırımlar Türkiye için olduğu kadar, bölgemiz içinde önemlidir’’ dedi. Ayrıca sözlerine Sakarya’nın bir turizm kenti de olacağı ve sanayi yatırımları için Karasu limanının önemini de anlatarak devam eden milletvekilimiz, üyelerin merak ettiği hususlarda istişarelerde bulundu.
Toplantıda özellikle bölgemizde tarım arazilerinin korunarak yapılabilecek tarıma dayalı ürün imalatında bazı yatırımlar ve termal kaynakları için gerçekleşebilecek yatırımlar adına görüş alış verişi yapıldı. Sakarya GİAD üyelerinin,  İran başta olmak üzere yurtdışında ürün satışı ile pazar arayışı hususun da ki sorularına da milletvekili İsen de önerileri ile açıklık getirdi.  

Program ikinci bölümünde Sakarya GİAD yönetimi ve üyeleri arasında TÜGİK ve dernekleri ile bölgelerine sağlayabilecekleri projeler hususunda istişare toplantısı ile tamamlandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]