Mustafa İsen'den Söğütlü ziyareti

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Söğütlü ilçesini ziyaret etti.

3. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya gelen İsen, Türkiye'nin önemli bir yol ayrımında olduğunu, önemli bir karar vereceğini söyledi. TBMM'den geçirilen teklifin şimdi milletin önüne geldiğini belirten İsen, şunları kaydetti:

"Muhalefetin söyledikleri kafa karıştırmaktan öte bir şey değildir. Mevcut sistemi müdafaa etmek, Türkiye'de krizler ve yetki çatışmalarının devam etmesi demektir. Biz burada şunu istiyoruz 5 yılda bir seçim yapılsın, 5 yıl zarfında kazanan hükümetler tek başına idare etsin. Koalisyonlar ile karşılaşmayalım. Pazar günü seçimler yapılsın, ertesi gün işler çalışmaya dönüşsün. 5  yıl sonunda da vatandaşların karşısına geçip çalışmaların hesabını versin. Vatandaşlarımız uygun görürse tekrar çalışmalarına devam etsin. Onun için seçimin olduğu yerde tek adam yetkisinden tek adam kararlılığından bahsedilemez millet karar verecek."

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]