MÜSİAD'tan SGK ve İŞKUR'a ziyaret

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya ile SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş’a iadeyi ziyarette bulundu.

Kurum ve kuruluşlar ile iadeyi ziyaretlerini sürdüren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri; Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş’a iadeyi ziyarette bulundu. Daha önce MÜSİAD Sakarya Şubesi’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan ve “İstihdam Seferberliği SGK ve İŞKUR Destekleri” konusunda seminer veren İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya ile SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş’a yapılan ziyarette de istihdam seferberliği ele alındı. MÜSİAD'ın 11 bini aşkın üyesi, Dünya genelinde 186 İrtibat noktası ve 46 bin işletme üyesi bulunan global bir STK olduğunu vurgulayan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; “Daha önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı seferberlik çağrısına desteklerimiz sürüyor” dedi.

İstihdam seferberliğine 250 bin kişi ile destek verdi

İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya; MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin de sponsor olduğu 18-19-20 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan SAGİF Fuarı hakkında MÜSİAD Sakarya Şubesine bilgi verdi. SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ise; istihdam seferberliği 250 bin kişi ile destek verdikleri ve duyarlı davrandığı için MÜSİAD’a teşekkür ederek; “MÜSİAD bu konularda duyarlı bir kurum olduğunu biliyoruz. İstihdam seferberliğine göstermiş olduğu ve desteğinin de devam etmesi bunun bir göstergesidir” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]