MÜSİAD Sakarya, iftarda bir araya geldi

MÜSİAD Sakarya teşkilatı ve Sakarya protokolü geleneksel iftar ve 20. yıl programında bir araya geldi.

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel İftar ve 20. Yıl Programı’na Genel Başkan Abdurrahman Kaan, Sakarya Valisi Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Serdivan Kaymakamı Mushin Çatmadım, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve iş adamları katıldı.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar COŞKUN konuşmasında;

“MÜSİAD olarak biz, kurucularımızdan en yeni üyemize kadar “ahlaklı iş yapma kuralını” aklımızdan çıkarmıyoruz. Yalnızca iş yaparken değil, kurduğumuz bütün ilişkilerde ahlakı, erdemi birinci sırada tutuyoruz. MÜSİAD üyelerimiz arasındaki bağı ve işbirliğini her zamankinden daha yüksek bir noktaya taşımak için gayret gösteriyoruz. Biz iş adamları olarak; dünyada gitmedik nokta bırakmamalıyız. Dünya markaları çıkarmalı ve bu markaları da dünyaya tanıtmalıyız. Hepsini, MÜSİAD’ımızın bağlı olduğu değerlerle çalışarak, başarıya her zamankinden daha çok inanarak, kararlılıkla, hep birlikte başaracağız.” dedi.

Düzenlenen programda MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin 20. Kuruluş Yıldönümü de kutlandı. MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin kurucu başkanı ve geçmiş dönem başkanlarına hediye takdim edildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan

"Türk lirasının değerini korumak istiyorsak enflasyonu kontrol altına almak, yurt içinde üretimi artırıp ithalatı azaltarak ihracata yönelmek durumundayız." dedi.

Kaan, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nce bir tesiste düzenlenen geleneksel iftar ve 20. yıl programında yaptığı konuşmada, kuruldukları günden bugüne yalnızca helal kazancın peşine düştüklerini söyledi.

Bugün dünyanın en etkin ve yaygın iş insanları derneği ve güçlü bir sermaye platformu olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kaan, "helal lokma, helal kazanç" dediklerini, bunu hayatın her alanına yaymak için MÜSİAD olarak hep beraber çalıştıklarını kaydetti.

VALİ BALKANLIOĞLU: KALKINMA İÇİN ÇABALIYORLAR

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu da MÜSİAD'ın arka planında başka hesapları olmayan, memleketi dış güçlere peşkeş çekme gibi bir hesabı olmayan, sadece vatanın, milletin kalkınması ve istihdamın artması için çabalayan güzel bir kuruluş olduğunu söyledi.

Derneğin bugüne kadar hep faydalı ve güzel işler yaptığını aktaran Balkanlıoğlu, "Bugüne kadar vatanı ve milleti düşündü. Bu bakımdan kendilerini kutluyorum." dedi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD'a üyelikte 20. yılını dolduran iş adamlarına plaket verildi ve havai fişek gösterisi ile program son buldu.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]