MÜSİAD ile Müteahhitler arasında işbirliği

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetimi MÜSİAD’ın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyarette şehrin gelişimi için her alanda birlikte çalışma kararı alındı.

Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD’ın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetime seçilen işadamlarına hayırlı olsun temennisinde bulunan Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak “Yeni görevleriniz şehrimiz ve ülkemize hayırlı olsun. Yaşadığımız şehre karşı sorumluluklarımız var. Şehrimiz için birlikte işler yapalım. Her alanda işbirliği yapmaya hazır olduğumuzu bilin isteriz” dedi.

MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler şehrimiz, ülkemiz için sorumlulukları olan STK’larız. Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Şehrimiz için almamız gereken bir görev, sorumluluk olursa tereddütsüz görev alırız. Yeni dönemde hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inancımız tam” diyerek işbirliği teklifi için de teşekkür etti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]