MÜSİAD 2016 Şube çalıştayını tamamladı

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Aileler ile Dinlenme Programı ve Şube Çalıştayı”nı bu yıl Afyon Korel Otel’de gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak “Aileler ile Dinlenme Programı ve Şube Çalıştayı”nı tertipleyen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi, bu yıl çok sayıda üyenin katılımıyla Ahmet Genç Başkanlığı’nda Afyon Korel Otel’de gerçekleştirildi. Aileleriyle birlikte hafta sonunu geçirmek için Afyon’a gelen MÜSİAD üyeleri, burada hem tatil yaptı, hem MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin çalışmalarını değerlendirerek, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üye ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik önerilerinde dikkate alındığı çalıştayda, Başkan Ahmet Genç, Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan MÜSİAD 16.Uluslararası MÜSİAD Fuarı hakkında bilgiler vererek, tüm üyelere fuara katılmalarını önerdi.

Üyeler eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, Başkan Vekili Enver Tok, Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Kahya, Dursun Döğer, Eyüp Tuncer, İsmail Koç, Mustafa Gavasoğlu, Mustafa Kaytaz, Özcan Nalbant ve Salih Bakkaloğlu hazır bulundu. Çalıştaya üyelerden; Adem Tok, Erhan Yılmaz, Baytun Talha Sunman, Beşir Zengin, Burhan Şen, Cemal Bolat, Fatih Emre Koç, Fatih Mercan, Gökhan Erkan, İrfan Bıçakçılar, İsmail Filizfidanoğlu, Oktay Azem Özkurt, Özgür Karakaş, Ramazan Çokal, Muhammet Çapoğlu ve Yusuf Yılmaz katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]