Muhtarlara 15 Temmuz teşekürü

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Muhtarlar Federasyon Başkanı Erdal Erdem’i ziyaret ederek 15 Temmuz darbe kalkışmasında halkı meydanlara yönlendirdikleri ve koordinasyona katkı sağladıkları için teşekkür etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek Başkan Erdal Erdem ve muhtarlarla görüştü. İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyareti sırasında yönetim kurulundan üyeler eşlik etti.

Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Muhtarlar Federasyonu ziyareti sırasında Muhtarların 15 Temmuz Darbe kalkışmasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi.  “Ülkemize ihanet içerisinde olanlar, 15 Temmuz gecesi gerçek niyetlerini gün yüzüne çıkardılar. Cumhurbaşkanımızın ön görülerinde ne kadar haklı olduğunu milletimiz bir kez daha gördü. FETÖ terör örgütü her şeyi göze alarak kanlı bir darbe girişimi planladı fakat halkımızın, milletimizin iradesini hesaplayamadıklarından bu kalkışma gerçekleşemeden son buldu. Darbe kalkışmasının ardından Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara çıkanlar arasında muhtarlarda vardı. Cumhurbaşkanımızın Muhtarlara verdiği değeri herkes biliyor. Kalkışmanın olduğu gece muhtarlarımız sadece sokağa çıkmakla kalmayıp vatandaşlarımızı meydanlara çağırarak, kritik noktalara gelmesini sağlayarak kendilerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Muhtarlarımızın bu vatanperver duruşlarından dolayı Sakarya Muhtarlar Federasyonu nezdinde Erdal Erdem olmak üzere tüm muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen Erdal Erdem’e ve yönetimine başarılar diledi. Sakarya Muhtarlar Federasyon Başkanı Erdal Erdem, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman milletin ve devletin yanında olduklarını dile getirdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]