Müge Anlı, Sakarya'yı sevindirdi

Ünlü Tv programcısı Müge Anlı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için TSD Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal’a 20 adet manuel tekerlekli sandalye yolladı.

ATV’de yayınlanan yaptığı programıyla ailelerin yüzünü güldürmeye devam eden “Müge Anlı ile Tatlı Sert” program yapımcısı ve sunucusu Müge Anlı; engelli ve ihtiyaç sahiplerini de sevindirmeye devam ediyor.

Türk Sakatlar Derneği (TSD) Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal’ın kanalıyla Sakarya’daki ihtiyaç sahiplerini unutmayan Müge Anlı; 20 adet manuel tekerlekli sandalye daha yolladı. Daha öncede TSD Sakarya şubesine 100’e yakın akülü ve manuel tekerlekli sandalye yollayan Müge Anlı; Hendek Özel ÇOKŞEN Okulu’nda eğitim gören 200’ye yakın öğrenciye “sevgi izi” uygulamasına destek verirken, 12 adette tekerlekli sandalye hediye etti.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” program yapımcısı ve sunucusu Müge Anlı, Sakarya dışında yine TSD Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal aracılığıyla Ağrı’ya 50 tekerlekli sandalye, hasta yatağı, hasta bezi, baston, şişme yatak yollayarak, çocuklara dağıtılmak üzere giyim, malzemesi de gönderdi. TSD Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal, desteklerinden dolayı tüm engelliler adına ünlü tv programcısı Müge Anlı’ya teşekkür ederek, sevgi ve saygılarını gönderdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]