Miniklerden ''Asla Vazgeçmediler'' gösterisi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümünde Aziz Şehitlerimiz, Arifiye İlçesi Hanlı İlkokulu ve Ortaokulu’nun hazırladığı “Asla Vazgeçmediler” isimli programda, saygı ve rahmetle anıldı.

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Emniyet Amiri Zekai Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yüksel Gülaç, okul müdürleri ve velilerin katıldığı program büyük beğeni gördü.

Yeni Cami İmam Hatibi Hacı Baki tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından ülkemizin dört bir yanından derlenen “Çanakkale Şehitlerine” adlı video çalışması izlendi. Çanakkale Savaşı esnasında şehit ve gazi olan askerlerin yerine gençlerin ocağa çağrılmasını konu eden oyun esnasında duygu dolu anlar yaşandı.  “İstiklal Marşı Oratoryosu” ile devam eden programda Çanakkale Türküleri seslendirildi.

15 Temmuz kahramanlarından Şehit Ömer Halisdemir’in video gösterisinin de yer aldığı program ellerinde Türk Bayraklarıyla tüm öğrencilerin hep bir ağızdan söylediği kahramanlık marşlarıyla sona erdi.

Hanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Muzaffer Kabil’in örnek ev sahipliğinde düzenlenen  Çanakkale Zaferi programında emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere, velilere teşekkür edilirken, programa katılan davetlilere Çanakkale Karavanası ikram edildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]