Minik sürücüler direksiyon başındaki ilk deneyimi yaşadılar

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin, yaz tatiline giren ilköğretim öğrencileri için alternatif eğitim programı olarak hazırladığı Çocuk Yaz Akademisi’nde 3. hafta geride kalırken minikler kulüp çalışmaları kapsamında Serdivan Trafik Park’a misafir oldular.

Minik sürücüler görevli eğitmenler eşliğinde direksiyon başındaki yeteneklerini gün yüzüne çıkarma fırsatı bulurken, trafik işaret ve işaretçilerine uyma, geçiş önceliği ve araç hakimiyeti gibi trafik kurallarını da uygulamalı olarak gerçekleştirerek ilk trafik deneyimini Serdivan Trafik Park’ta yaşamış oldular.

Küçük ziyaretçiler, teorik ve uygulamalı trafik eğitimlerinin yanı sıra oyun treni ve trambolin gibi oyunlarla doyasıya eğlendiler.

Etkinlikler Derslere Motive Ediyor

Temel dini bilgilerden, seramik şekillendirmeye, gezi etkinliklerinden, ebru çalışmalarına kadar birçok faaliyetle üç haftalık eğitimlerini tamamlayan çocuklar, Yaz Akademisi’nde günün nasıl geçtiğinin farkına varmadıklarını belirterek eğlence ve eğitimin bir arada olmasının ders çalışma isteklerini daha da artırdığını ve kendilerini motive ettiğini ifade ettiler.

Çeşitli Aktiviteler Düzenlenecek

Kulüp çalışmalarının uygulamalı eğitim metodu ile yaz dönemi boyunca sürdürüleceğini belirten Akademi yetkilileri, kişisel verimi arttırmak amacıyla derslerin yanı sıra çeşitli sosyal etkinliklerin de düzenlenmeye devam edeceğini ifade ettiler.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]