Milletvekili Mustafa İsen'den flaş açıklamalar

AK Parti Sakarya 64. İl Danışma Meclisi toplantısına yoğun katılım gerçekleşti.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Milletvekilleri Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Kılıç, "O gece, milletvekilleri ve belediye başkanlarımızla hemen teşkilatımıza geldik. Acil olarak karar vererek ne yapacağımızı düşündük ve Kent Meydanı'na gelmeye karar verdik. O gece büyük bir mücadele verdik ve darbeyi engelledik. Devletin kendini koruma içgüdüsüyle birtakım tutuklamalar, açığa almalar başladı. Kim bu devlete karşı geliyorsa onlara bu operasyonların yapılması en doğal haktır. Ama bu süreci sulandırmaya çalışan insanlar var. Bu süreci sulandırmak Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülüktür. Eğer bir kişinin suçu kesinleşmemişse ona suçlu gibi muamele edemezsiniz" şeklinde konuştu.

Teşkilatlarda yenilenme

Başkan Kılıç kısa zaman sonra teşkilatlanmada yenilik yapacaklarını söyleyerek, " 1 Ocak'tan sonra teşkilatlanmalarda yenilik yapacağız. Yorulan arkadaşlar, bırakmak isteyen arkadaşların yerine yeni arkadaşları belirleyeceğiz. İlçe teşkilatlarımızla bir araya geleceğiz" dedi.

"Fotoğrafın tamamı gösterilmiyor"

15 Temmuz gecesinde Türk halkının büyük bir direniş gösterdiğini söyleyen Vekil Mustafa İsen, 15 Temmuz'dan sonra süren operasyonları değerlendirdi. Vekil İsen, Bize gelen hadiselerde görüyoruzki insanlar size fotoğrafın tamamını göstermiyorlar, işlerine gelen kısmı gösteriyorlar. Sanki orada büyük bir haksızlık yapılıyormuş gibi gösteriyorlar. Olayın aslı öğrenildiğinde gerçeği anlıyoruz. Varsa hatalar düzeltilecektir, eksiklikler varsa giderilecektir. Ama bu olaya maruz kalanların büyük bir çoğunluğu tesadüfen maruz kalmış değildirler. Ortalıklarda anlatılan "hiçbir günahı yok, hiçbir suçu yok" hikayelerinin büyük bir kısmı doğru değildir.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]