Mide ameliyatı geçiren kadın, hayatını kaybetti!

Pamukova'da boşandığı eşine kızıp mide ameliyatı olduktan sonra mide kanaması geçirip, felç olan 27 yaşındaki Ebru Çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Pamukova’da yaşayan Ebru Çoban, Fatih S. ile 8 yıl önce evlenerek İzmir’e yerleşti. Evlendiğinde 110 kilo olan, ilerleyen yıllarda 145 kiloya ulaşan Ebru Çoban ile eşi Fatih S., çocukları da olmayınca sorunlar yaşamaya başladı. Çift, 2 yıl önce boşandı. Boşandığı eşinin kilolarını sorun etmesine kızan Ebru Çoban, geçen yıl Ankara Dışkapı Hastanesi’nde mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyattan 15 gün sonra mide kanaması geçiren Ebru Çoban’ın beynine pıhtı atması sonucu sol tarafı felç oldu.

Yatağa bağımlı yaşayan Ebru Çoban 70 kiloya düşünce, Adapazarı Toyotasa Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Ebru Çoban, İzmit’te bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Fakat tedaviler fayda etmedi ve Çoban, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Pamukova İlçesi'nde boşandığı eşinin kilolarını sorun etmesini içerleyerek mide küçültme ameliyatı olan 27 yaşındaki Ebru Çoban, mide kanaması geçirmesinin ardından beynine pıhtı atması sonucu felç geçirdi. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ebru Çoban, Pamukova'da toprağa verildi.

Pamukova'da yaşayan Ebru Çoban, Fatih S. ile 8 yıl önce evlenerek İzmir'e yerleşti. Evlendiğinde 110 kilo olan, ilerleyen yıllarda 145 kiloya ulaşan Ebru Çoban ile eşi Fatih S., çocukları da olmayınca, sorunlar yaşamaya başladı. Çift, 2 yıl önce boşandı. Boşandığı eşinin kilolarını sorun etmesini içerleyen Ebru Çoban, geçen yıl Ankara Dışkapı Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyattan 15 gün sonra mide kanaması geçiren Ebru Çoban'ın beynine pıhtı atması sonucu sol tarafı felç oldu. Yatağa bağımlı yaşayan Ebru Çoban 70 kiloya düşerken, Adapazarı Toyotasa Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Ebru Çoban, İzmit'te bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Ebru Çoban dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Pamukova Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, Ebru Çoban'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Ebru Çoban'ın cenazesi Orta Mezarlığı'nda toprağa verildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]