MHP'li Bülbül, "Türk halkına hakarettir"

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, ülke gündemi ve yerel gündem ile alakalı açıklamalar yaptı.

Musul Operasyonu

Musul'da yapılan operasyonlar hakkında konuşan İl Başkanı Levent Bülbül, "Musul bizim için hayati önem arz etmektedir. Türkiye, Musul operasyonunda olmalıdır. Dün sosyal medyaya da bir fotoğraf yansıdı. O fotoğraf içimizi dağladı. Kerküklü Alican. Bu evladımız masum ve çocuk. Ege kıyılarına vuran Aylan bebek için hepimiz gözyaşı döktük. Üzülmeyen, yüreği kanamayan bir Allah'ın kulu yoktur. İnşallah sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler için dünya ayağa kalkar. Türkmenlere yapılan zulmü İnşallah dünya görür" dedi.

FETÖ ile mücadele

FETÖ'yü Türkiye'nin başına bela eden yapının AK Parti olduğunu söyleyen Başkan Bülbül, "Türkiye'de FETÖ operasyonlarının hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyoruz. Fakat ne gariptir ki AK Parti yetkililerinden 'siz başka yerden arayın, bizim içimizde FETÖ'cü bir tane yönetici bulamazsınız' dediği anlarda dahi kendi belediye başkanları tutuklanıyor. Fethullah Gülen cemaatinin ve bugün terör örgütü olarak ifade ettiğimiz bu yapının Türkiye'de başımıza çöreklenmesine, bu zararları ortaya çıkartmasında, devlet içinde kadrolaşmasına sebep olan siyasi irade ne yazık ki AK Parti'dir. Zeytinyağı gibi üste çıkmak hiçbir zaman hoş karşılanmıyor. Toplum tarafından ayıplanıyor ve çok büyük bir tepkiyle karşılanıyor. AK Parti gibi FETÖ'yle 10 seneden fazla siyaseten ve ticareten beraber olan bir yapının bundan etkilenmediğini, ve içinde bunları barındırmadığını iddia etmek bu millete hakarettir" şeklinde konuştu.

Şeker Fabrikası

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'den Şeker Fabrikası için açıklama bekledikleri belirten Levent Bülbül, Şeker Fabrikası ile alakalı olarak bir aydan beri dile getiriyor olmamıza rağmen cevap alamadık. Hep söylediğimiz gibi 'konuşurlar konuşurlar yorulurlar, arkasından bizim birşey söylememize gerek kalmadan bu işin üstü kapanır' anlayışı yine gündemde. Bu mesele açıklamaya muhtaçtır. Bu meselenin üzerine gidilmesi lazım. Bu işi en iyi bildiğini ifade eden, orada kumpas olduğunu kabul eden Ayhan Sefer Üstün'e bu iddialara cevap ver diyelim" dedi.

Bin yataklı hastane

Bin yataklı hastane sözünün tutulmasını isteyen Başkan Levent Bülbül, "Seçim çalışmalarında Sakarya halkına kesin bir şekilde taahhüt etmiş olan bin yataklı hastanenin 2017 yılı bütçesinin içerisinde olmasını bekliyoruz. Ahmet Davutoğlu kendi geldi bizzat Kent Meydanı'nda bin yataklı hastane sözü verdi. Söz verdiniz niye yapmıyorsunuz?" dedi.

İşte Levent Bülbül'ün açıklamaları:

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]