MHP'li Bülbül, "Şehirdeki en büyük FETÖ kumpası..."

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında ülke gündemi ve yerel gündem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şeker Fabrikası'nda FETÖ kumpası olduğunu söyleyen Bülbül, AK Partili Vekil Ayhan Sefer Üstün'ü eleştirdi.

"FETÖ neyse, PKK'da o"

Terör olaylarını kınayan Başkan Bülbül, "Terörün tahammül edilebilir bir tarafı kalmamıştır. Rutin olarak hükümet tarafından yapılan teröre karşı kararlılık mesajları kamuoyunda artık rahatsızlık yaratmaya başlamıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak FETÖ ile PKK arasında herhangi bir ayrım gözetmiyoruz. Bizim için FETÖ neyse PKK'da o" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün grup toplantısındaki açıklamalarından bir kesiti izleten Bülbül, "Genel başkanımızın da dediği gibi MHP olarak parlamenter sistemin güçlendirilerek devam ettirilmesinden yanayız. Başkanlık sistemine karşıyız" şeklinde konuştu.

Şeker Fabrikası

Şeker Fabrikası'naki gelişmelerin FETÖ kumpası olduğunu söyleyen Bülbül, "Dün orada şeker operasyonu diye başlatılan Konak Operasyonu'nda savcı olarak görev yapan Hikmet Usta isimli savcı şu anda tutuklu FETÖ'den dolayı. Dün Konak Operasyonu'nun son celsesi vardı. 51 kişi beraat etti. Böylelikle Konak Operasyonu'nun uydurma bir operasyon olduğu meydana çıktı. Ortada 55 bin pancar çiftçisine ait olan bir fabrikanın ellerinden alınması, o fabrikaya oturulması gibi bir durum var. Şimdi böyle bir olayda şehirde iki kapıyı çalsanız bir tanesinden Ayhan Sefer Üstün'ü duyuyorsunuz. Şeker Fabrikası'nın bu hale gelmesinde, APEK yönetimindeki değişiklerden tutun fabrikanın FETÖ'ye ait olan Bank Asya'nın eline geçmesinde ve arkasından Ülker Grubu'na arsa fiyatına devredilmesine kadar olan yolculukla alakalı Sakarya'da bir tane isim konuşuluyor, 'Ayhan Sefer Üstün.' Bank Asya, 55 trilyon alacağı olmasına rağmen, fabrikayı 170 trilyona Ülker Grubu'na sattı. En basit matematik işlemiyle, bir yılda 10 bin ton kotası arttırılan fabrikada Bank Asya, kolu yorulmadan 120 trilyon kar yaptı. Eğer maksat FETÖ ile mücadele etmekse, FETÖ'ye karşı dik durmaksa, bu ülkenin geleceğini kurtarmaksa, bu örgütle bağlantıları ortaya çıkarmaksa mesele asıl üstüne gidilmesi gereken iş bu iştir diyoruz. Sakarya'daki en büyük FETÖ kumpası bu" dedi.

İşte Levent Bülbül'ün açıklamaları:
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]