MHP Karasu ve Kaynarca ilçe başkanları seçildi

MHP'nin Karasu ilçe kongresinde Münir Ali Kara, Kaynarca İlçe Başkanlığı görevine ise Ekrem Baldan seçildi

Tek listeyle gidilen kongrede 375 delegenin tamamının oyunu alan Kara, ilçe başkanı oldu.

Görevi eski Başkan Recep Ali Küçük'ten devralan Kara, yaptığı konuşmada, "Partimiz de ülkemiz de ağır bir sınavdan geçiyor. Bu süreç içinde talip olduğumuz görevin ağırlığının farkındayız. Bundan sonraki süreçte çok daha titiz ve özverili çalışarak partimizin görüşleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kongreye MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, siyasi parti temsilcileri ile partililer katıldı.

MHP Kaynarca İlçe Başkanlığı görevine Ekrem Baldan seçildi.

Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapılan kongrede konuşan MHP İl Başkanı Levent Bülbül, partilerin anayasa değişiklikleri hakkındaki tutumları ve referanduma gelinen süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem Baldan ise 1998'den beri ilçe teşkilatının farklı birimlerinde görev yaptığını belirtti. Aldığımız sorumluluğun farkında olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmaya çalışacağını dile getiren Baldan, "Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız. Gönüllere ve kalplere gireceğiz." dedi.

Aday olmayan eski başkan Niyazi Gökhan, burada yaptığı konuşmada, ellerin geldiğince seçmenlere ulaşmaya çalıştıklarını ancak son 4 seçimde bekledikleri sonuçları alamadıklarını söyledi. Bu zamana kadar kendisine destek olan herekse teşekkür eden Gökhan, "Bundan sonra bayrağı devralacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla devrediyorum, başarılar dilerim." ifadesini kullandı.

 Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Ekrem Baldan başkan seçildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]