MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hendek'teydi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli İstanbul dönüşü Hendek’te partililer ile bir araya geldi.

İstanbul’da Partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlediği bayramlaşma programına katılmak üzere Ankara’dan yola çıkan ve yoğun seçim çalışmaları temposu geçiren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve beraberindekiler ile birlikte sabah saatlerinde bir tesiste mola verdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli molanın ardından Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki bayramlaşma programına katıldı.

İstanbul dönüşü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve beraberindekiler ile birlikte Hendek TEM Otoyolunda bulunan bir tesiste mola verdi.

Mola sonunda MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.

24 Haziran seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu kendisini Hendek’te ağırlamanın gururunu yaşadıklarını da söyledi. Babaoğlu, Devlet Bahçeli’nin tüm partililerin Bayramlarını kutladığını ve selamlarını iletmesini istediğini de dile getirdi.

Kısa süre Hendek’te kalan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli görüşmenin ardından MHP Hendek İlçe Teşkilatı, MHP Meclis Üyeleri ve gençlerle fotoğraf çektirmesinin ardından Ankara’ya hareket etti.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]