Memur Sen buluşmalarının Sakarya ayağı gerçekleştirildi

Memur Sen Konfederasyonu tarafından başlatılan "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" konulu buluşmalarının Sakarya ayağı gerçekleştirildi.

Memur Sen Konfederasyonu tarafından "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” sloganıyla başlatılan ‘Hedef 1 Milyon Üye’ kampanyasının Sakarya buluşması, Memur Sen Sakarya İl Başkanlığı önderliğinde Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkanvekili Latif Selvi, Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Şaban Dişli, ilçe milli eğitim müdürleri ve sendikalılar katıldı.

Diyanet Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Güzeldal’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Memur Sen Sakarya İl Başkanı Ahmet Öksüzali, “11 bin üyemiz ile Sakarya’da en yetkili sendika konumundayız. Sendika olarak biz kardeşlik ve istikrardan yanayız” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, “Memur Sen yalnız başına bir sendika değil, aynı zamanda bu toplumun örgütlü yapısı ve geleceğine dair yapacağı şeyleri olan büyük bir organizasyonu olan önemli bir adresidir. Dünyada hakikati haykıran birilerinin olması gerekiyor işte Memur Sen böyle bir mücadelenin adresidir. Çalışma hayatında yeni bir şeyi başarmalıyız. Herkesin adaletlice yaşayabileceği, herkesin refah seviyesini kazanmış olarak yaşayabileceği bir şeyi üretmek zorundayız. Kamu hayatının ümidi olmak durumundayız, çünkü bu ülkeyi yöneten kamu çalışanıdır” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]