MEB İnsan Kaynakları Müdürü Aydoğdu ilimizi ziyaret etti

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Eğitim Dairesi Başkanı Cevdet Vural’la birlikte ilimize ziyarette bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı ziyaret toplantısında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunuldu.

İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydogdu’nun ziyareti dolayısıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu, yeni eğitim öğretim yılının ilimizde sorunsuz bir şekilde başladığını ifade ederek, eğitim alanında yapacakları yeni projelerle eğitimin kalitesini yükseltmeyi ve Sakarya eğitimini ülke sıralamasında üst noktalara taşımayı hedeflediklerini söyledi.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla geldiği Sakarya’da eğitim yöneticileriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, bakanlığın her yıl gerçekleştirdiği öğretmen atamalarıyla okullarımızdaki öğretmen ihtiyacının büyük ölçüde sağlandığına vurgu yaparken, öğretmen eğitimlerinin bu aşamada çok önemli olduğunu kaydetti. İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Sakarya’da İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun öncülüğünde iyi bir ekip çalışması gördüğünü belirterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini temenni etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]