Liseler arası voleybolda ödüller sahiplerini buldu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Liseler Arası Gençler (Kız-Erkek) (B) Voleybol İl Birinciliği sona erdi.

Lütfü Yaman Spor Salonu'nda oynanan müsabakaların ardından erkeklerde Sakarya Anadolu Lisesi Şampiyon olurken, Hendek M.T.A.Lisesi 2., Tansu Çiller M.T.A.Lisesi 3., Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi ise 4. oldu.

Erkeklerde Şampiyon olan Sakarya Anadolu Lisesine ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim ederken diğer dereceye giren okullara ödüllerini Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova, SAÜ SKS Spor Şube Müdürü Recep Eren, Okul idarecilerinden İrfan Köroğlu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Yılmaz Yürek, Yakup Kurt ve Saime Kurt verdi.

Lütfü Yaman Spor Salonu'nda oynanan Kızlar Voleybol Final Müsabakası'nda 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi 1-0 geriye düştüğü müsabakada Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Mithatpaşa Anadolu Lisesi 3. olurken, Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi ise 4. oldu.

Kızlarda şampiyon olan okula ödüllerini Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman ve 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Okul Müdürü Nermin Demirbaş verirken, ikinci olan Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ödüllerini Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova, üçüncü olan Mithatpaşa Anadolu Lisesi'ne ödüllerini SAÜ SKS Spor Şube Müdürü Recep Eren ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yakup Kurt, dördüncü olan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi'ne ise ödüllerini GHSİM Spor Eğitim Uzmanı Burak Özcan takdim etti.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]