Kutluata'dan Ak Parti'ye nevruz tepkisi

MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, İl Başkanı Levent Bülbül, Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din ve partililer ile birlikte Kocaali’de temaslarda bulundu.

Vatandaşlarla sohbet edip esnafı gezen Kutluata, köyleri turlarken tarlada çalışan çiftçiyi de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Çarşı - pazar - köy

İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından Kirazlı, Akpınar ve Açmabaşı köylerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Kutluata, sıkıntıları dinledi. Fındık, icralık köyler, tarım ve milli meseleler konusunda köylülerin soru yağmuruna tuttuğu Kutluata, “Bakın 2012 yılının Temmuz ayında yanlış fındık politikası nedeniyle Sakarya’nın 220 Milyon dolar kaybedeceğini söyledik uyardık. Nitekim üzülerek söylüyorum ki dediğimiz oldu” dedi.

Tarlaya indi

Tarlaları da gezen Kutluata, fındık bahçelerine inerek fındıkçılardan mevcut durumlar hakkında bilgi aldı. Tarlada esprili bir şekilde göndermede bulunan Münir Kutluata, “Fındık kaliteli, çiftçi zaten kaliteli yani verim çok yüksek. Ama iktidarın buna biçtiği değerin ne olduğunu herkes biliyor. Fiyatta verim yok. Çiftçi üzerine düşeni yaparak üretime katkı sağlama azmini gösteriyor, ya iktidar üzerine düşeni yapıyor mu?” dedi.


AKP’nin ekonomi politikasının iflas ettiğini anlatan Kutluata, bunda en büyük zararı milletin çektiğini söyledi. Kutluata, “Fakirleştirilen, borçlandırılan ve muhtaç bırakılan bir toplum oluşturuldu” ifadelerini kullandı. Ülke meselelerine değinen Kutluata, “Diyarbakır’da yapılan nevruz kutlaması vicdanları sızlatmıştır.  AKP’nin kime, neye hizmet ettiği artık apaçık ortadadır” ifadelerini kullandı.

"Hedef yerel seçim"


Köylüyle çay içerek sıcak bir şekilde sohbet eden Kutluata, “Ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Tüm MHP kadroları olarak vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza doğru bildiğimizi, doğru ve ülkemizin menfaatine olan her şeyi anlatarak destek istiyoruz. Önümüzde bir yerel seçim, ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk hedefimiz yerel seçimlerde iktidar olmaktır. Allahın izniyle de bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]