Kürekçiler Ödüle Doymadı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 2017 yılı ödül töreni İstanbul’da düzenlendi. Türkiye genelindeki antrenör, sporcu ve idarecilerin katıldığı ödül töreninine , ilimizin Milli sporcuları ve antrenörler , K.Mehmet Biricik ile Süheyl Yılmaz katıldı.

Türkiye Kürek Federasyonuna tescilli 31 kulüpten Milli Takıma sporcu veren kulüpler olan Sakarya Gençlik Merkezi , Adana Gençlik Merkezi , , Galatasaray , Fenerbahçe ve Şişecam Kulüpleri ödül alan kulüpler oldu.

İstanbul Elite Hotel Dragos’ta düzenlenen Türkiye Kürek Federasyonu 2017 Ödül töreni, Federasyon Başkanı İlhami İşseven'in konuşması ile başladı. Kürek camiasının bir araya geldiği ödül töreninde ilimizin Milli sporcuları Şevval Koç (TOHM), Tuvana Su Dikbayır (TOHM), M.Ensar İ.Kuş (SEM) ve Azra Alkan (SEM) ödül aldı. Gençlik Merkezi Kürek Takımı antrenörü Kadir Mehmet Biricik ve Süheyl Yılmaz Milli takımda görev alan antrenör ödülüne, K.Mehmet Biricik aynı zamanda milli takıma sporcu vermiş kulüp antrenörü olarak ödüle layık görüldü.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kürek Branşı Antrenörü Kadir Mehmet Biricik ; Federasyonumuzdan ödül alan Sakarya’lı kürekçiler olarak 2017 yılını mutlu bir şekilde kapatmanın sevincini yaşıyoruz. 2017 yılında hem Gençlik Merkezi Kulübü , hem de ferdi olarak madalya ve kupaları topladık. Hedefimiz 2018‘dir. Tesislerimizde ve Sapanca Göl’ündeki çalışmalarımızda bizlere her zaman moral ve destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyorum “ dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]