Kuran Kursunu tamamlayan öğrencilere program düzenlediler

Yaz Kuran Kurslarının tamamlanması münasebeti ile Uzunoğlu Pasaj Mescidinde düzenlenen programa veliler yoğun ilgi gösterdi.

Kurs 9 Hafta sürdü

Uzunoğlu Pasajı mescidinde 12 Haziran - 18 Ağstos tarihleri arasında gerçekleşen Yaz Kuran Kursu programı Perşembe günü yapılan Hatim merasimi ile sona erdi. 9 Hafta 135 saat devam Yaz Kuran Kursu Hatim programına; Cami cemaati , Uzunoğlu İşhanı yöneticileri ve çok sayıda veli katılım gösterdi.

Başarılı Kursiyerlere Ödül

Uzunoğlu Mescid İmam Hatibi Rahman Şengül ve yardımcı öğreticiler; Ömer Al Salman, Harun Çaltıkoğlu titizlik ile üzerinde durdukları Hatim programda öğrenciler dokuz hafta süresince öğrendikleri , ezberledikleri Kuran-ı Kerim’den bazı sureler okuyarak ve ilahiler söyleyerek misafirlere duygulu anlar yaşattılar. Yapılan Hatim duasının sonrasında, Yaz boyunca yapılan çeşitli konulardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. İştirak eden katılımcılara da program çıkışında ikram da bulunuldu.

17 Ağustos Şehitleri unutulmadı

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği Hatim programın sonun da kurs öğrencilerinden Muhammed Tarık Çapa yaptığı dua'da. 17 Ağustos Şehitleri unutulmadı.

Velilere teşekkür

Uzunoğlu Pasajı Mescidi İmam Hatibi Rahman Şengül, “Yaz boyunca derslerini yakından takip eden yavrularımız Kuran-ı Kerimi okumasını öğrenmelerinin yanı sıra kendilerine ömürleri boyunca lazım olacak temel konular hakkında da bilgilenmelerini sağladık. Yaz dönemi boyunca öğretmeye çalıştığımız konularda yarışmalar düzenleyerek yavrularımızın bilgileri pekiştirmeye çalıştık. Öğrencilerimizin gayretleri ve velilerimizin destekleri ile

bu güne geldik.. Uzunoğlu Pasaj esnafı da dönem boyunca desteklerini bizlerden esirgemediler. Ve hep yanımızda oldular. Bu vesile ile bizlere desteklerini eksik etmeyenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uzunoğlu Pasajı Mescidinde Gerçekleşen Yaz Kuran Kursu tamamlanması münasebeti ile düzenlenen program da Kurs boyunca tertiplenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Süreli ve Güze Kuran-ı Kerim Okuma (A)

1. Hakan Sertvuran

2. Selim Enes Yeni Pazar

3. Berat Emre Altan

4. Heysem Şengül

5. Ahmet Esat Altan

Süreli ve Güze Kuran-ı Kerim Okuma (B)

1. Muhammed Tarık Çapa

2. Ömer Safa Altan

3. Asaf Özkal

4. Kerem Ensar Güler

5. Talha Şengül

Santranç Turnuvası

1. Ömer Güler

2. Berat Emre Altan

3. Arda Yetiş

6 Hafta Düzenli Ezber Verenler

1. Yusuf Eymen Parlak

2. Heysem Şengül

3. Muhammet Tarık Çapa

4. Selim Enes Yeni Pazar

5. Haktan Sertvuran
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]