KOSGEB hibe ve teşviklerinde Markatek Danışmanlık farkı

Sakarya’da ve bölgemizde yüzlerce firmaya çeşitli konularda danışmanlık hizmeti veren Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özellikle hibe ve teşvik projelerinde profesyonel danışmanlık hizmeti veren ve birçok projesini başarıyla sonuçlandırmış Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi,

TÜVASAŞ (TÜRKİYE VAGON SANAYİ A.Ş.)’nin en büyük tedarikçilerinden Yavuzlar Vagon Sanayi’sine yazmış olduğu proje ve hizmetle Sakarya’da ciddi bir başarı elde etti.

Yavuzlar Vagon Sanayi Sakarya’da en büyük bütçeyle başvurduğu KOSGEB’den yaklaşık 1 milyon TL destek almaya hak kazandı. Ayrıca Yavuzlar Vagon Sanayi Sakarya’da yapmış olduğu yatırımlar sağladığı istihdam ve hizmetlerle Sakarya’nın göz bebeği kuruluşlarından birisi haline gelmiştir.

Yavuzlar Vagon Sanayi muhasebe ve finans müdürü Agah Erman ve Markatek Danışmanlık Genel Müdürü ve marka vekili  Nusret Sarı’yla proje taahhütnamesi imzalanmıştır. Konuyla alakalı açıklama yapan Markatek Danışmanlık Genel Müdürü ve marka vekili  Nusret Sarı şunları söyledi.

Türkiye’miz de gelinen noktada devletin vermiş olduğu hibe destek ve teşviklerinden firmalar azami ölçüde istifade edememektedirler. Bu konuda yapmış olduğumuz danışmanlıkla bir çok firmanın istifade etmesini sağladık. Profesyonel ekibimiz her firmanın röntgenini çekip kapasitesine göre projeler hazırlayarak Hibe ve destek almasını kolaylaştırdık.

Son zamanlarda KOSGEB hibe ve teşviklerinden yararlanacak firma sayısı ve desteğin alına bileceğine olan inancın azalması sebebiyle bu teşvik ve destek diğer firmalarımıza motive edeceği düşünülmektedir.

Devletin mevcut hibe ve teşviklerinden istenen seviyede ve oranda destek almadığını düşündüğümüz ilimizde Sakarya’ da ki firmaların en üst seviyede faydalanmasını sağlamak için mücadele veren ve kendisine bu konuyu şiar edinen Markatek Danışmanlık firması;

Geçmişte KOSGEB, Yatırım Teşvik, ARGE, TÜBİTAK, Dernek Projeleri, AB Projeleri, Kalkınma Ajansı’na yazmış olduğu projelerle adından söz ettiren Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi  profesyonel ekibiyle Sakarya’mızın gururu haline gelmiştir. Özelliklede bölgede yapmış olduğu hizmetlerle ve öne çıkan projeleri ile göz doldurmuştur.

Sakarya’nın en önde gelen firmalarına yapmış olduğu danışmanlık hizmetleriyle de kalitesinin ortaya koymaktadır.



Ayrıca; PATENT, MARKA TESCİLİ, TASARIM TESCİLİ, ISO 9001, ISO 22000, HELAL BELGESİ, TSE BELGESİ, CE BELGELENDİRME konusunda da danışmanlık yapmaktadır.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]