Kösemusul seçim startı verdi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 2 Ekim 2017 Pazartesi günü seçim kararı almıştı. SATSO 21. Meslek Komitesinden çalışma grubu bir araya gelen Başkan Mahmut Kösemusul, seçimlerin Oda Camiası ve Sakarya için hayırlı olmasını diledi. Kösemusul, “Seçimlerimize 21. Meslek Komitemizden girme kararı aldım. 100 yıllık köklü ve kuvvetli SATSO Ailesi bu seçimlerden de güçlenerek çıkacaktır. Hayırlı olsun.” dedi.

Seçimler 2 Ekim’de

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 21. Meslek Komitesinden çalışma grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul öncülüğünde bir araya geldi. 2 Ekim Pazartesi günü seçime girecek olan SATSO’da grup üyeleri istişare toplantısı gerçekleştirirken, toplantıdan Başkan Kösemusul’un seçimlere 21. Meslek Komitesi’nden girme kararı çıktı.

Kimler Katıldı?

21. Meslek Komitesi Çalışma Grubu toplantısına, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Çalışma Grubu Üyeleri; Aykut Kobaş, Melih Kaykayoğlu, Fikret Tek, Ergün Öztürk, Yavuz  Korkmaz ve Ekrem Kartal katıldı.

21. Meslek Komitesinden

Toplantının ardından Başkan Mahmut Kösemusul, seçimlere 21. Meslek Komitesinden girme kararı aldığını açıkladı. Kösemusul, “Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Gruplarımız ve tüm üyelerimizle görev aldığım günden itibaren Sakarya’mız ve ülkemiz için hamdolsun başarılı projeleri hayata geçirdik, ilklere imza attık. Şimdi yeni bir seçim dönemi için start veriyor, Bismillah diyoruz. Seçimlerimize 21. Meslek Komitemizden girme kararı aldım.  Çalışma Grubumuzdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 100 yıllık köklü ve kuvvetli SATSO Ailesi bu seçimlerden de güçlenerek çıkacak ve adını tüm Türkiye’de ilklerle, başarılarla duyurmaya, şehrimizin en güçlü kurumlarından biri olmaya devam edecektir. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]