Konteynersan'dan özel üretim konteyner

Konteynersan, standart üretimin yanı sıra tüketici ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda özel üretimler de gerçekleştiriyor.

Ürettikleri konteynerleri Doğu Marmara Bölgesi'nde satışa sunan Konteynersan, standart üretimin yanı sıra tüketici ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda özel üretimler de gerçekleştiriyor.

Faaliyetleri ile ilgili olarak bilgiler veren Konteynersan Genel Müdürü Muharrem Şumnu, modüler yaşam ürünü olan konteynerlerin dünyanın tamamına yakınında güvenle kullanıldığına dikkat çekerek, bu tür yapıların kullanımının Türkiye'de de hızla yaygınlaşmaya başladığını söyledi.

Standart üretimlerin haricinde özel üretimlerle de sektörün taleplerine cevap verdiklerini ifade eden Şumnu şöyle devam etti:

"Konteyner talebi genelde 7x3 metre olarak talep ediliyor. Ama Avrupa'da standart ölçü 6x2.40 metre boyutlarında. Bu ölçü tırların dorsesine sığabilecek büyüklükte. Bu ölçülerin haricinde müşterilerin taleplerine göre özel üretimler de yapıyoruz. Ana iskeleti çelikten, ara bölmeler sandviç panelden oluşuyor. Çok sağlam ve uzun ömürlü. Maliyetler oldukça düşük. 5 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla konteyner konutları anahtar teslimi 15 günde tamamlıyoruz. Konut sektörüne alternatifler sunmayı sürdüren firmamız en son teslimatlarımızdan birini daha Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı'na gerçekleştirmiştir."

Belediye ve diğer kamu kuruluşları için ek hizmet binaları, eğitim ve hastane yapıları, aile sağlığı merkezi binaları, yemekhane ve yatakhane binaları, sosyal tesis binaları, satış ve pazarlama ofisleri, GSM kabinleri, spor tesisi ve klüp binaları, anaokulları, askeri tesis yapıları, laboratuvar ve görüntüleme merkezi üniteleri, WC duşlar, araştırma merkezi yapıları ve polis ve jandarma merkezi binaları gibi daha bir çok alanda kullanıma uygun olarak üretilen konteyner konutlar değişik tasarım ve modellerde de üretiliyor.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]