Kocaali'nde vatandaşlar namazda buluştu

Kocaali'nde vatandaşlar tarafından “Ümmet Namazla Diriliyor” programı düzenlendi.

Programa Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir, Kocaali Muhtarlar Birliği ve Yayla Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Akyüz, STK Temsilcileri, Esnaf ve vatandaşlar katıldı. Programa kapsamında dualar edildi, ikramlar yapıldı, birlik beraberlik mesajları verildi.

Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Hamd olsun bugün buradan Asker’imize, Polisi’mize, Devleti ve milleti için çalışanlara ve şehitlerimize dua ettik. İnşallah Allah’ın yardımlarıyla ordumuz muzaffer olacaktır. Kimse bizi sınamaya kalkmasın, bizi sınamaya kalkanlar bunların bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir” dedi. Kirli ittifaklar, kirli Planlar Yayla Mahallesinin düzenlemiş olduğu “Ümmet Namazla Diriliyor” Programına katılan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Sayın Cumhurbaşkanı’mızın dediği gibi “Anadolu, tüm mağdurların ve mazlumların sığınak limanıdır” Onun için Devletimize ve Milletimize sahip çıkacağız, Onun için Okuyan, Okuduğunu doğru anlatan, “İman varsa imkân vardır” diyen pırıl pırıl gençler yetiştirmek zorundayız. Biz bu genç nesilleri doğru bir şekilde yetiştirsek, bugün vatan müdafaasında şehit düşen kardeşlerimizin emanetine sahip çıkmak olur, insanlığa tekrar barış ve huzur getirmiş oluruz. Hamd olsun, Terörden arındırılan bölgelerde insanların yüzleri gülmeye başladı. Bu durumdan rahatsız olan kirli ittifaklar, kirli planlar yaparak ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Biz güçlü olduğumuz zaman, bir ve diri olduğumuz zaman kimse bize karşı oyun oynayamaz. Bizi kimse sınamaya kalkmasın, bizi sınamaya çalışanlar bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Bu vesile ile gençlerimize yakinen ilgilenen Camii imamımız Yener Toprak’a ve Yayla Mahalleli hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Yüce Allah yaptığımız duaları kabul etsin, Şehit olan kardeşlerimizi Peygamber efendimize komşu etsin” ifadelerini kullandı.

Programın ev sahipliğini yapan Yayla Mahalle Muhtarı Ertuğrul Akyüz ise:

''Böyle güzel bir günde kardeşlerimizle bir araya gelmek bizi ziyadesi ile mutlu etti. Az önce yaptığımız duada camii hocamızın dediği gibi Allah devletimize hainlik yapanları, yapmaya çalışanları kahretsin. Devletimizin varlığı ve birliği daim olsun” dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]