Kocaali'de 4. Ulusal Kalkan balığı şenliği

Bu yıl Sakarya'nın Kocaali sahilinde 4. sü yapılacak olan Ulusal Kalkan Balığı Şenliği'nin görkemli ve kalabalık geçmesi bekleniyor.

 Sakarya Balık Tutkunları Derneği Yönetim kurulu başkanı Faruk BAŞTÜRK; "Etkinliğimiz 1 Temmuz Cumartesi başlayıp 2 Temmuz Pazar günü sona erecektir, yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımız ve misafirlerimizin çok iyi bir hafta sonu geçirebilmesi için bütün hazırlıklarımız tamam, 100 takımdan (2 km) oluşan yarışma parkur alanımız duyurumuzu yaptığımız andan itibaren yoğun ilgi görerek birkaç günde parkurlarımız doldu yarışmacılarımız haricinde 19 farklı ilden gelecek olan misafirlerimiz de eğlenceli bir hafta sonu geçireceklerdir.
Etkinliğimiz süresince misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için hazırlanan programlar içerisinde Halk oyunları ve havai fişek gösterisi, yöresel yemek yarışması ve gecenin en hareketli saatleri olarak geçmesini planladığımı İMERA Grubu konseri yer alıyor.

Ayrıca dereceye giren yarışmacılarımıza sürpriz hediyelerimiz olacağı gibi en büyük balık katagorisi 1.sine 2.000 TL para ödülümüz olacak, bunun yanısıra derece yapamayan yarışmacılarımız arasında da yapılacak çekilişlerle de süprizlerimiz olacak kısacası katılan her kez organizasyonumuzdan mutlu, ve güzel anılarla ayrılsın diye yönetim kurulumuz ve görevli arkadaşlarımızla en iyi şekilde hazırlıklarımızı tamamladık.

Kocaali Belediyesi ile ortaklaşa yapmış olduğumuz organizasyonda ev sahibimiz olan Sayın belediye Başkanımız Ahmet ACAR beye hazırlıkların her aşamasında gösterdiği ilgiye ve bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz." dedi
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]