Kıratlı, çalışmaları yerinde denetledi

Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı İlçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek ekipleri denetledi.

Ada AVM karşısında yapımı tamamlanmak üzere olan kaykay pisti çalışmalarını Başkanvekili Arzu Kahveci ile birlikte denetleyen Kıratlı, Erenler’e vermiş olduğu desteklerden ve özellikle kaykay pistinin Erenlere kazandırılmasında büyük katkı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Parkınız yenileniyor
Küpçüler mahallesi 3055 ve 3042 sokakta 800 m uzunluğunda ve 7 m genişliğindeki parke çalışmaları ile aynı bölgedeki park çalışmalarını denetleyen Kıratlı ve Kahveci mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet etti. Kıratlı konuşmasında, “3042 sokak ile bahar sokak arasında kalan 2705 metrekarelik bu alandaki mevcut çocuk parkını kaldırdık. Şimdi parkınızı yeniliyoruz. Onun yerine içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, çim üzerinde mini futbol sahası ve basketbol sahası olan bir parkı oturma grupları ile birlikte en kısa zamanda hizmete sunacağız” dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]