Kimsesiz çocuklara unutulmaz bir gün yaşattılar

Sakarya 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Balkan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sevgi Evleri’nde barınan kimsesiz çocuklarımıza unutamayacakları bir gün yaşatarak, güzel bir sosyal sorumluluk örneği sergilediler.

Sakarya 54 Otomobil Sporları Kulübü üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen hafta sonu etkinliği, Kent Meydanı’ndan konvoy halinde Hendek Bayraktepe’ye hareket ile başladı. Sevgi Evleri’nde kalan tüm çocuklarımızın katılımı ile gerçekleşen program Bayraktepe’deki hayvanat bahçesi ve müzenin gezilmesinin ardından Sapanca Göl Divan Tesisleri’nde öğle yemeği ile devam etti. Yemek sonrası oyun parkında doyasıya eğlenme fırsatı bulan çocuklar ile daha sonra Serdivan Kırcaali Yaylası’na çıkılarak, burada Offroad gezisi gerçekleştirildi. Heyecan ve adrenalin bir arda yaşandığı bu gezide çocuklar, unutulmaz dakikalar yaşadı.

Kulüp Başkanı Bilal Balkan, sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, “Bugün hem çocuklar, hem bizler için unutamayacağımız bir gün yaşadık. Birlikte çok eğlendik, büyük keyif aldık. Çocuklarımızı mutlu etmek, bizlere de inanılmaz mutluluk ve heyecan verdi. Bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarımın yanında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’ya da teşekkür ediyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]