Kim bu sırt çantalılar..!

540 Çadırlık Sülüklügöl Kampı Yapıldı.

InterRail Kampları adı altında sosyal medyada faaliyet gösteren Kulüp’ün organizatörlüğünde Bolu Mudurnu (Dokurcun ’da) bulunan sülüklügöl 540 çadırlık kampa ev sahipliği yaptı.

3 gündür Akyazı çevre yollarında otostop yapan sırt çantalı gençleri görenler ne olduğuna anlam veremezken son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle araçlarına almakta çekingenlik yaşarken gençlerin Sülüklü göldeki kamp için hareket ettikleri öğrenildi.

InterRail ‘in Akyazı Haber’e yaptığı açıklamada “ tecrübe edindiğiniz bilgileri, deneyimli dostlarımızla aktararak nelere dikkat edilmesi gerektiği, kamp yeri seçimi, kamp malzemeleri ve kampta yaşam gibi pratik ve kısa bilgilere ulaşabileceğiniz, kendine özgün kitlesi bulunan Interrail Türkiye ‘nin kar amacı gütmeyen etkinlikleridir.” Denildi. Bu kapsamda düzenlenen Sülüklügöl Kamplarımızın ortak arayışı huzur ve paylaşma hissinin en üstte yaşanmasıdır. Sihirli cümlemiz ” Bende var ” eşliğinde bu kampımızda da aynı zeytini 10 kişi kaşıklayıp aynı sofrayı paylaştık. Telefonların çekmediği ateş başı sohbetleri ve müziğin ön planda olduğu koca bir gölü baştan sona çadır kapladığımız 540 çadırlık Sülüklügöl kampımız 25.07.2016 bugün sona ermiştir. Açıklaması yapıldı.

Gençler otostop yaparken “ Biz Olsak Sizi Alırdık” yazan dövizle kendilerini almayan araçlara gönderme yaptı. 
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]