"Kilis'i bu hale getirenler hesap verecekler"

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer KAZAN onlarca vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kilis'e gitti.

Kilis Barosu Başkanı Av. Hayri Muammer Fazlıağaoğlu başta olmak üzere sivil toplum örgütlerinin "Vatan toprağı saldırı altında, ölüyoruz, Kilis'e ses verin" feryadına ses vermek ve destek olmak üzere Kilis'e giden Başkan KAZAN:

Ne Kilis Sakarya'ya, ne de Sakarya Kilis'e uzak

"Kilis bu vatanın bir toprağı ancak insanlar kendi vatanında korku içinde yaşıyor. Onlarca yurttaşımız sokak ortasında hayatını hatırasını kaybetti, evlerine mahallerine roketler füzeler düştü. Bundan sonra ne olacağı da belli değil. Ateş evimize sıçradı ve ülkemizi de yakmak üzere. Sadece Kilis değil artık hepimiz endişe içindeyiz. Ne Kilis Sakarya'ya uzak ne de Sakarya Kilis'e. Zira gönlümüz bir kalbimiz bir acımız sevincimiz bir. Ancak hiçbir şekilde korkmuyoruz!” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Hesap verecekler!

“Kilis'i bu hale getirenler ülkeyi böyle bir ateş çemberine sürükleyenler bir gün hesap verecek ve o gün biz yine burada olacağız" dedi. Konuşmasının ardından Başkan Kazan, Kilis Barosu Başkanı Av. Hayri Muammer Fazlıağaoğlu'na Sakarya Barosunun desteğini ve meslektaşlarının selamlarını iletti.

Sakarya Barosu Başkanının ziyaretine Gaziantep Baro Başkanı Av. Bektaş Şarklı'da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kilis Barosu Başkanı Av. Hayri Muammer Fazlıağaoğlu:

Destediğiniz unutulmayacak

"Bize moral verdiniz güç verdiniz, onur duyduk. Artık sizlerle birlikte daha bir güçlüyüz, tüm Sakaryalılara ve Sakarya Barosu Avukatlarına selamlarımı gönderiyorum, yüzlerce km uzaktan ziyaretimiz gelmeniz bize ses vermeniz destek olmanız, meslektaşlarınızın selamlarını getirmeniz unutulmayacaktır" diyerek şükran duygularını ifade etti.
Sakarya Barosu adına hediye takdim eden Başkan Kazan Antep Barosu Başkanı Av. Bektaş Şarklı ile birlikte ziyaret sonrası Kilis'ten ayrıldı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]