Kılıçdaroğlu, kazanın ardından Sakarya'ya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hendek Çamlıca Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonrasında Sakarya'ya gelerek yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hendek Devlet Hastanesi'nde yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ayça Taşkent ve İlçe Başkanı Reyhan Azak eşlik etti.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın tedavi altında olan yaralıların durumu hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgiler verdi.

Okul masraflarını karşılama sözü verdi                      

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı kazada traktörden atlayarak yaralı kurtulan, kazada annesi ve 2 kardeşini kaybeden 16 yaşındaki Veysel Akman'ı hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, gencin özel okula gidebilmek için fındık toplamaya geldiğini öğrenince okul masraflarını karşılayacağını söyledi.

Gencin özel okula gitmek için ihtiyacı olan parayı kazanmak için fındık toplamaya geldiğini öğrenen Kılıçdaroğlu, "Özel okula giderse eğitim masraflarını ben karşılayacağım" dedi. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmen diliyorun. Buraya ekmek parası için gelmişler. Traktörün freninin patladığı ifade edildi, raporlarla bütün ayrıntılar ortaya çıkar. Ekmek parası için mücadele eden, para kazanmak için gelen bir genç çocuğumuz da özel okula gitmek için geldiğini ifade etti. Buradan kazandığı parayla okul masraflarını vereceğini söyledi. Frenin patladığını hissettiği için kendisini traktörden attığını ifade etti, sanıyorum ciddi bir sorunu yok. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Devletimiz, hastanemiz, başhekimlerimiz ellerinden geleni yapmışlar. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz, inşallah bir daha böyle şeyler olmaz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Sakarya'dan ayrıldı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]