Kentsel dönüşümün ilk daireleri satışta

Türkiye'ye örnek olan kentsel dönüşüm projesi 1. Etap ilk dairelerinin satışa çıkışı ile ilgili konuşan Başkan Öztürk, “Cazibe merkezi olacak alanda ihaleye çıkarılan konutlara şimdiden ilginin büyük olduğunu belirtmek isterim. Erenler’imize hayırlı olsun.” dedi.

Erenler Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde ilk etap daireler tamamlandı. 1. Etap 1.Kısım olarak yaklaşık 44 dönüm alan içerisinde 12 Blok, 280 bağımsız bölümü kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk etabın ilk daireleri satılma aşamasına geldi.

Erenler Belediyesi tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde biten ilk etapta, belediye mülkiyetinde bulunan 6 adet 139 metrekare ve 1 adet de 120 metrekarelik daireler satışa çıkacak. Erenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre 11 Ekim 2016 Salı günü Saat 14:00’te Erenler Belediyesi Encümeni huzurunda 2886 sayılı D.İ.K’nun 45. Maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile 7 adet daire satışa sunulacak.

“Erenler’e Hayırlı Olsun”


Erenler Belediye Başkanı Cavit Başkan Öztürk, "Kentsel Dönüşüm Projesi ilimizin imajına katkı yapacak önemli projelerden birisidir. Yıllarca kentin girişinde şehrimizin imajına zarar veren bölge çabalarımız ile canlanıyor. Bunun ilk adımlarından birisi ise bölgemizde yapılan ilk etap evlerin hak sahiplerine verildikten sonra kalan kısmının ihaleye çıkarılmasıdır. Cazibe merkezi olacak alanda ihaleye çıkarılan konutlara şimdiden ilginin büyük olduğunu belirtmek isterim. Projenin tamamen bitmesi için var gücümüz ile çalışmaktayız. İkinci etapta ise Roman vatandaşlar için özel tasarlanan 144 dairelik 75 metrekareden 180 metrekareye kadar konutlar inşa edilecek. Erenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]