Kent Park'taki MHP iftarına binlerce kişi katıldı

MHP Sakarya İl Teşkilatı'nın Kent Park'ta düzenlediği 'İftar ve Aday Tanıtım' programına yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

MHP'nin Sakarya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Milletvekili adayları Muhammed Levent Bülbül, Mehmet Emin Kaba, Hasan Balaban, Ali Doğan Eroğlu, Tolgahan Öksüz, Şerafettin Kaya ve Melikşah Budak, toplantıya aileleriyle birlikte katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, milletvekili adaylarından "Sakarya'nın makus talihini değiştirecek, gerçek vekiller" diye söz etti.

Akar, "24 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile TBMM'de yer alacak milletvekillerimiz, Sakarya'nın gerçek temenni ve taleplerini Ankara'ya taşıyıp, takipçisi olacaklardır. Milletvekili adaylarımız, saha çalışmalarında ortak bir şikayeti dinlediler. Bu Sakarya'nın sahipsizliğiydi. Sakarya halkı, meclise yolladıkları vekillerin bir daha yanlarına gelmediklerinden ve dertlerine çare bulamamaktan şikayet ediyor. Allahın izniyle MHP Milletvekili aday listesinde bir birinden güzide, liyakat ve feraset sahibi adaylarımız bu şikayetlere bir son verecekler" dedi.

Milletvekili adayları da birer konuşma yaparak, kendilerini tanıttılar. Final konuşmasını ise MHP 1. Sıra Adayı Levent Bülbül yaptı.

24 Haziran seçim sabahına kadar zafere ulaşmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Bülbül, şöyle konuştu:

"Bu seçimi, diğer seçimlerden farklı kılan en önemli şeylerden biri de, Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Cumhur İttifakı mensupları olarak seçime girmesidir. MHP, üç hilalin altında yer alacak milletvekili adayları ile halkımızın teveccühüne taliptir ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemektedir. Gönül isterdi ki, Türkiye'de muhalefet ya da Cumhur İttifakı dışında kalan partiler de milletin sıkıntıların vakıf ve milli politikalarda kenetlenmiş, Türkiye'de evet terörle mücadele yarım kalmamalı, FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmeli, dış politikada milli duruş sonuna kadar devam ettirilmeli ve bunlardan da asla taviz verilmemeli diyebilseler. Bunu özellikle adına millet ittifakı dedikleri ama milletle alakalı herhangi bir kaygı duymadıkları her halinden belli olan yapının temsilcilerinden duyamıyoruz.''

''YIKMAK İSTEDİKLERİ ERDOĞAN DEĞİL, DEVLETİN İRADESİ''

Bülbül: ''Türkiye bela ve musibetlerle mücadele ederken, birileri kalkmış Selahattin Demirtaş'ın, HDP'li, PKK ve Abdullah Öcalan sevicinin cezaevinden serbest kalmasının mücadelesini verir hale gelmişler. Bu nasıl bir sefalettir, olaydır. Üç cumhurbaşkanı adayı çıkmış, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener, Muharrem İnce, diyorlar ki; Selahattin Demirtaş özgür kalmalı. Derdiniz ne? 35 ilin yakıp yıkıldığı Kobani olaylarında bu memleket ve millet için zırnık merhamet göstermemiş olanların cezaevinden çıkması için bu gayret ve mücadele niye? 'Abdullah Öcalan serbest kaldığında ve partimizin başına geçtiğinde işimiz o zaman tamam olacak' diye meydanlarda haykıran Selahattin Demirtaş değil miydi?

150 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan, tutukluluğu devam eden Demirtaş'ın serbest kalmasından murat edilen şey, hep birlikte sarsalım, bir taraftan HDP, bir taraftan FETÖ ile Tayyip Erdoğan'ı yıkalım diyorlar ama yıkmak istedikleri asıl şey, şuan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yıkılmaz ve kırılmaz olan iradesidir. Allahın izniyle bu iradenin yıkılmasına, yok olmasına, Türk milletinin Türk ordusunun verdiği bu mücadelenin kesintiye uğramasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.'' dedi.

''TESLİM ETMEYECEĞİZ''

Bülbül konuşmasına şöyle devam etti:

''Ülkücü hareket Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların idrakindedir. Bugün verdiğimiz destek, ortaya koyduğumuz siyasi tavır 15 Temmuz gecesi neyse, bugün de aynısıdır. Dün tankla topla bu memleketi teslim almaya çalışanlar 15 Temmuz gecesi ihanet girişimiyle Türkiye'yi yok etmek isteyenler ile kaos ve kriz çıkarmak isteyenlere, bu memleketi, bugün de dolar manipülasyonlarına, ekonomik ve siyasi oyunlarına teslim etmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sefer bizden zafer Allahtan."

Konuşmaların ardından 7 aday, aileleriyle birlikte kürsüye davet edildi.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı iftar yemeği ve aday tanıtım toplantısında polis çevrede güvenlik önlemi alırken, alanda çok sayıda genç de görev aldı.

MHP İl Başkanı Akar, davete katılanlara teşekkür etti.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]