Kent Park'ta kitap okuma etkinliği düzenlenecek

Semerkand Sakarya Şubesi ve Mostar Gençlik tarafından ortaklaşa “Neyi Okuyoruz- Neden Okumuyoruz” etkinliği düzenleniyor.

Yaptığı eğitim ve kültür faaliyetleri ile dikkat çeken Semerkand Vakfı Sakarya Şubesi ve Üniversite gençliğine eğitim ve kültür faaliyetleriyle öne çıkan Mostar Gençlik tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenecek.

Topluma okuma alışkanlığı kazandırmak, gençleri bilinçlendirmek ve okumaya dikkat çekmek için 29 Mayıs Pazar günü Kentpark’ta saat 18.30’da okuma günü düzenlenecek. 7’den 70’e gazete, dergi, hikaye, roman yada serbest okuma şeklinde gerçekleşecek etkinlik için Sakaryalılara davette bulunuldu.

Yapılan açıklamada, “Türkiye'de yapılan istatistik lere göre kişi başına düşen 1 dk okuma süresini çoğaltmak ve 7 den 70 e tüm bireylere okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Kaybettiklerimizi kazanmak için, neyi okuyoruz- neden okumuyoruz etkinliğine herkesi bekliyoruz. Ne okumak istiyorsanız alın gelin hep birlikte okuyalım. 15 dk bile olsa haydi hepimiz okuyalım” denildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]