Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya'daydı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi program nedeniyle Sakarya'ya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’nin El-Bab bölgesinde şehit düşen Kaynarcalı Ömer Akkuş’un baba evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bir dizi ziyaretler için Sakarya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı; Suriye’de Türk askeri’nin DEAŞ terör örgütüne yönelik yürüttüğü Fırat Kalkanı Harekatı’nda El-Bab bölgesinde Rus uçağının Türk askerlerinin bulunduğu binayı bombalaması sonucu şehit düşen Sözleşmeli Tankçı Er Ömer Akkuş’un Kaynarca’daki baba evi oldu. Şehit babası ve aile büyükleri tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, şehit evine girdi. Şehit evi ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti.

Ziyaret sonrası köy cami cemaatiyle sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, köyden ayrılarak Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Sakaryalı kadınlarla buluştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kadınlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Konuşma hayatımda gördüğüm en güzel tablolardan birisi Sakarya’da gerçekleşiyor. İl Başkanımızın da kadın olduğu bir Sakarya’dayız” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programın ardından Çark Caddesine geçerek kortej yürüyüşüne katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüş sonrasında Demokrasi Meydanı’na gelen Kılıçdaroğlu, burada Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra otobüsün üstünden Sakaryalılara seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden CHP eski İl Başkanı Selçuk Gedikli’nin evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Demokrasi Meydanında gerçekleştirdiği kısa miting sonrası Sakarya’da bir dönem CHP İl Başkanlığı görevinde bulunan ve Adapazarı ilçesi Dağdibi mahallesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Selçuk Gedikli’nin Serdivan’daki evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrası Kılıçdaroğlu Gedikli’nin yakınları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrası Kılıçdaroğlu Sakarya’dan ayrıldı.

 

Kılıçdaroğlu, Atatürk Spor Salonu'ndan Çark Caddesi'ne kadar Sakaryalılarla beraber yürüyüş gerçekleştirdi.

Burger King'in önünde CHP Sakarya Teşkilat mensuplarıyla buluşan Kılıçdaroğlu, Çark Caddesi'nde kısa bir duraklamadan sonra vatandaşlarla beraber Demokrasi Meydanı'na yürüdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programın devamında yaklaşık 5 bin kadının katılımıyla Adapazarı Çark Caddesi'nde, İzmir Marşı eşliğinde yürüdü. Çark Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve kadınları alkışladı.

İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sakarya'daki programından ve yürüyüşten objektifimize takılanlar:

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]